Blog

Návštěva v partnerské školce

30.09.2012 23:56
Dne 26.9.2012 jsem navštívila partnerskou lesní školku V mechu a kapradí - www.vmechu.cz v Praze - Klánovicích. Děti jezdí s rodiči z Prahy vlakem, cesta trvá cca 15 min a rodiče si tento způsob dokonce pochvalují. V den Michaelské  slavnosti dne 26.září si malí človíčkové prošli pohádkovou lesní stezku a jak vidíte ve fotogalerii,v  lese je čekaly  kromě pohádkových ukolů i  přírodní překážky.Viditelná byla i velká spokojenost z volného pohybu. S radostí jsem si potvrdila domněnku, že děti, především ty tříleté a ty na kočárcích, jsou lesem doslova fascinovány, snadněji vnímají, jsou přirozeně motivované vším, co se kolem děje. A navíc ...  les je náramně zajímavý, protože je stále co objevovat. Fotografie z návštěvy - viz fotogalerie

Doplňující informace

03.09.2012 22:27
Vážení rodiče, ve Stromíku obdržíte Smlouvu o péči o dítě, kde se dozvíte způsob předávání dětí, provozní řád, program klubu, práva a povinnosti provozovatele, práva a povinnosti rodičů. Je potřeba vyplnit i Dotazník dítěte, který si vytisknete z těchto webových stránek a vyplněný přinesete s sebou. UPOZORNĚNÍ ! Bez sjednaného úrazového pojištění nemůžeme dítě převzít do péče.

Instrukce k první návštěvě Stromíku

29.08.2012 22:34
Své děti prosím přiveďte mezi 8.-9.hod.ranní. Vybavte je baťůžkem, svačinkou,1/2-litrovou plastovou lahví s pitím, oblečením na ven, kšiltovkou a pohodlnými botkami.Vězte, že Stromík není o poslední módě, ale o praktickém, funkčním oblečení. Přibalte pláštěnku, gumáčky a silné ponožky nebo bačkůrky.V případě velmi nepříznivého počasí (vichřice, bouřka) zůstáváme s dětmi v objektu oddílu Neptun. Při drobném poprchávání a normálním deštivém počasí chodíme bez problému ven. Pozn.: předběžně uvažujeme o možnosti dovozu obědů z MŠ. Vezměte s sebou vyplněný dotazník s kontakty.  
Záznamy: 1 - 3 ze 7
1 | 2 | 3 >>